Tarieven en de Stichting Derden Gelden

De kosten
De kosten voor gastouderopvang bestaat uit 2 gedeeltes, de opvangvergoeding en de bemiddelingskosten.
 
De opvangvergoeding is de vergoeding die je betaalt aan de gastouder. Een gastouder is zelfstandig en kan dus zelf zijn/haar uurtarief bepalen. De tarieven kunnen dan ook per gastouder verschillen. Het uurtarief voor de opvang bespreek je samen met je gastouder en leg je vast in een koppelingsovereenkomst. Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven begeleidt en ondersteunt jou en je gastouder hierin.
 
Daarnaast betaal je bemiddelingskosten aan Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven voor de begeleiding die wij bieden.
Hiervoor hanteren wij een vast maandtarief per gezin, ongeacht het aantal kinderen en het afgenomen aantal opvanguren.
 

 1 gastouder   2 gastouders    1 opvanglocatie   2 opvanglocaties     Tarief 
         x               x      € 69,95
         x                   x    € 79,95
            x             x      € 89,95
            x                 x    €100,00


Urenregistratie
Wanneer jij en je gastouder aan het einde van de maand de opvanguren online hebben geregistreerd en goedgekeurd, ontvang jij als ouder een email met daarin een link naar de factuur en een IDEAL link om de totaalfactuur te voldoen. Wanneer het bedrag door ons is ontvangen, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk overgemaakt aan de gastouder.

Kassierfunctie en Stichting Derden Gelden
Elk gastouderbureau heeft een kassiersfunctie. Dit betekent dat een ouder niet direct bedragen kan overmaken naar de gastouder. Het is namelijk wettelijk bepaald dat deze geldstromen via een gastouderbureau dienen te verlopen. Een gastouderbureau kan de kassiersfunctie uitbesteden aan een derde.

De Stichting Derden Gelden Nederland verzorgt de kassiersfunctie voor Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven. Op het rekeningnummer van de Stichting storten ouders via een IDEAL link het geld voor het gastouderbureau en het bedrag voor de gastouder. De Stichting zorgt er vervolgens ook voor dat het bedrag aan de gastouder wordt overgemaakt.
Omdat de geldstromen verlopen via een externe rekening (de rekening van de Stichting Derden Gelden), kunt u erop vertrouwen dat uw gelden altijd veilig zijn en de gastouder altijd wordt uitbetaald, ongeacht de financiële situatie waarin Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven zich in bevindt.

Stichting Derden Gelden Nederland
KVK: 61990132
Rekeningnummer (IBAN): NL44 ABNA 0503 5748 80

Kinderopvangtoeslag
Alle bij Buurtouders Eindhoven ingeschreven gastouders zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang waardoor je als ouder recht hebt op kinderopvangtoeslag. Hoeveel kinderopvangtoeslag je kunt krijgen, hangt af van je persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld de hoogte van je inkomen en het aantal kinderen in de opvang. Wil je weten hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, maak dan een proefberekening via http://www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen/

Ben jij onze nieuwe collega?

Aanmelden

Gratis gebruik maken van ons online platform?

Aanmelden als ouder Aanmelden als oppas Aanmelden als gastouder

Contact

Buurtouders Eindhoven
Taxusrode 8
5709 HW Helmond

Telefoon: 06-83690133

Email: info@buurtouders-eindhoven.nl

KVK: 61502588

LRKP: 175065202


LRKP register bekijken
Downloads van Buurtouders Eindhoven

Algemene voorwaarden

Volg mij op

Buurtouders Eindhoven is te vinden op de volgende social media kanalen.