Wie zijn wij

Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven is een kleinschalig gastouderbureau dat wordt gerund door Bert Bralten. Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven is één van de 8 vestigingen van Buurtouders Gastouderopvang. Alle vestigingen zijn zelfstandige ondernemingen, die vanuit een identiek beleid en pedagogische visie werken en elkaar steunen met kennis en opgedane ervaring. Doordat ons hoofdkantoor faciliterend optreedt en zorg draagt voor het financiële proces, kunnen wij ons als Buurtouders consulenten volledig richten op het pedagogische aspect van de opvang en de begeleiding van ouders en gastouders.
 
Als consulent van gastouderbureau Buurtouders Eindhoven hecht ik veel waarde aan vertrouwen, persoonlijke aandacht en contact met zowel gastouders en vraagouders. Doordat ik het vaste aanspreekpunt ben, weet ik wat er speelt en kan ik snel en adequaat inspelen op vragen en hierdoor begeleiding op maat bieden.
 
Uiteraard ben ik op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving ten aanzien van de gastouderopvang en door mijn brede werkervaring binnen de kinderopvangsector, het volgen van vele trainingen en het zelf aanbieden van trainingen op pedagogisch vlak beschik ik over een ruime pedagogische kennis. Als vader van twee dochters, die inmiddels zelf kinderen hebben, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een kind bij een veilig en vertrouwd opvangadres achter te kunnen laten.
 
Professionaliteit en kwaliteit
 
Buurtouders Gastouderopvang biedt regelmatig, soms gezamenlijk, trainingen, thema-avonden en intervisiebijeenkomsten aan, zodat onze gastouders zich verder kunnen professionaliseren.
Zelf ben ik opgeleid tot erkend TINK trainer en kan ik gastouders trainen op het gebied van taal en interactievaardigheden. Ook heeft Buurtouders Gastouderopvang een ‘erkend VVE KIKI trainer’ in huis. Hiermee hebben we de mogelijkheid om onze gastouders, die willen gaan werken met het VVE-programma KIKI Kansen in Kinderen, te trainen en te coachen om zodoende de professionaliteit te vergroten.  
  
Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven wordt jaarlijks geïnspecteerd door de GGD en is aangesloten bij de landelijke klachtencommissie: de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen. Dit is een extern klachtenorgaan waar klanten van gastouderbureau Buurtouders Eindhoven terecht kunnen als ze een klacht hebben. Uiteraard kunnen klachten ook met mij als consulent bespreekbaar worden gemaakt.
 
De interne klachtenregeling en de externe klachtenregeling van de Geschillencommissie Kinderopvang en Peuterspeelzalen zijn te  vinden onder de link "documenten" wanneer je bent ingelogd op onze website.
 
De inspectierapporten en de sociale kaart van gastouderbureau Buurtouders Eindhoven is te vinden onder de link "downloads" onderaan de homepage. Hier is ook het pedagogisch beleidsplan en meldcode kindermishandeling in te zien.
 
Op zoek naar een gastouder of vraagouder bij u in de Buurt?
 
Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven is o.a. actief in:
Eindhoven, Son, Nuenen, Geldrop-Mierlo, Heeze, Waalre, Leende, Sterksel, Valkenswaard, Veldhoven en Best

Met vriendelijke groeten,

Bert Bralten 
​​​​​​​Consulent


Ben jij onze nieuwe collega?

Aanmelden

Gratis gebruik maken van ons online platform?

Aanmelden als ouder Aanmelden als oppas Aanmelden als gastouder

Contact

Buurtouders Eindhoven
Taxusrode 8
5709 HW Helmond

Telefoon: 06-83690133

Email: info@buurtouders-eindhoven.nl

KVK: 61502588

LRKP: 175065202


LRKP register bekijken
Downloads van Buurtouders Eindhoven

Algemene voorwaarden

Volg mij op

Buurtouders Eindhoven is te vinden op de volgende social media kanalen.